jeudi 18 décembre 2008

Vin caud de nadal

Dimars après la jornada de trabalh, soi anat a Carrefour per comprar 12 litres de vins en botelha plastica pr'aquò èra per far de vin caud pas per beure sol, per la fèsta de Nadal a l'escòla.

Canèla, citrons, sucre, vin, iranges, tot aquò dins una caçairòla e zo sul fuòc. 3 oras per far los 12 litres..èra long e dur.

Lo dimècres de matin direccion LIDL per anar crompar lo salmon fumat e un pauc de tot per nòstre repais de nadal. Es ben de far tot aquò mas lo ser, èra de 18h a 21h lo sopar, mas de 18h a 20h aviá anglés, donc ai preparat lo vin, soi anat 2 còps crompar la noiridura per lo plaser dels autres. Es aquò d'èstre dins lo burèu dels escolans pr'aquò per un còp avèm acabat a 19h45 ! Ai donc begut un veire de vin caud, ai manjat del salmon fumat. Mas compreni pas i aviá pas degun, es gratis e o mond ven pas, benlèu eram 1/4 de l'escòla pas mai.

Ai començat la traduccion del sit opensubtitles.org qu'es lo mai grand sit de sostítols del mieu vejaire, espèri que vau acabat abans nadal. Soi a mai de 50% en 2 jorns.

Aucun commentaire: