dimanche 23 novembre 2008

Anniversari

Dijòus primièr còp que beviái un beaujolais novèl e primièr còp que beviái una copa de champanha dins un bar. E tot aquò a gratis. Amb un amic a Marie, ela e Simon e ieu vestit amb mon costum blanc, ma gabardina negre e mon capèl negre. Fa un moment que me soi pas vestit coma aquò.

Dissabte èra lo jorn ont festavi mon aniversari, mon cap d'an, un de mai. Lo vèspre sèm anats amb Joan-Francés, Simon e Maria al clapàs vièlh sul causse negre. Fasiá un pauc freg, urosament i aviá pas de pluèja, solament de vent, mas quin vent freg. Lo ser avèm fach un repais, una rascleta amb un rasclador per faire fondre lo formatge, qualques trufas, de la carnsalada, qualques bièrras, una botelha de vin de Milhau e una autra de Marcilhac, fa pas mai per èsser ben. Puèi sèm anats al bowling per jogar, mas a la darrièra bola, una dolor, mon espatla, un còp de mai luxacion de l'espatla, es lo 8ene còp amb 7 per aquela de drecha e 1 per l'autra.

Mas me soi tornat metre l'espatla sol donc es mens emmerdant.
Ai donc après regardat los autres jogar al bilhard, puèi a 4 oras e qualques sèm anats dins la veitura per discutir, puèi a 5 oras e qualques sèm dintrats cadun en çò nòstre.

Aucun commentaire: