jeudi 6 novembre 2008

Point zéro

Ièr serada a "Point Zéro", ai begut una botelha de vin a 13°, un Fitor, a 9 oras, lo ser, sol, jos un arrèst de tram amb la pluèja a costat de ieu. Amb ma capucha sul cap mas pas jos la pluèja. Puèi un còp la botelha voida 30 minutas pus tard, soi anat al cafè per beure e parlar amb los autres. Ai begut 3 pastisses, 5 bièrras, un veire amb quicòm a l'interior mas sai pas çò qu'es. Mas ai pagat solament 2 pastisses a 1.50€ e 4 bièrras a 3€, primièr còp que despensi aital per una serada dins un cafè. Ai ganhat un pastis amb una escomesa amb Maurice. E Sophie es vengut al cafè coma o aviái dich, ai donc ganhat 1 pastis coma aquò !

Puèi un òme de l'escòla a vist que mon veire èra voida e donc ai agut un veire dins la man amb sai pas benlèu de rom. Puèi après la tresena bièrra la polida femna darrièr lo comptador a dich que o voliá pas del mieu argent. E donc una bièrra a gratis.

Avèm dançar un pauc, que foguèt una bona serada ! Puèi un pauc abans 1 ora lo mond es dintrada en çò el. Donc un còp sol de l'escòla dins lo cafè soi dintrat en çò ieu, coma los autres.

E ara es lo matin, me soi desrevelhat a 8 ora sens aver mal al cap. E ara los corses. La fèsta es acabada.

Aucun commentaire: