mercredi 29 octobre 2008

Jornada especiala

Jornada especiala. Cors de lengatge C++ de 9 a 11h puèi a 11h direccion coma cada jorn, l'espaci de repaus de l'escòla. Coma cada còp jògui al baby-foot, puèi a 11h25 sèm anats en cors, mas èrem mai de 20 a èsser tardièr (es 11h25 e non pas 15 quin drama !). Sèm 3 a aver aimat mai de ne pas retornar en cors per se far cridar dessús. Donc baby-foot fins a miègjorn. Avèm creat un nòu jòc qu'es lo papy-foot, es la meteissa causa mas cal èsser sus un selon e jogar amb solament 2 dets. Es pas aisit !

Donc a 1 ora, i aviái una reünion amb lo SCO (Burèu dels escolans), per parlar del bizutatge de los escolans de la primièra annada, es un brave bizutatge, es solament un fals cors amb un servici de securitat, aquel servici deu metre defòra un escolan, e coma fau 100kg e 190cm de naut, deu èsser ieu amb un autre, mas soi pas a Montpelhièr lo diluns de la dintrada (pel moment es la pre-dintrada) e donc èsser a Milhau o pas..lo tria es lèu fach.

Puèi sèm anats (i aviái corses) amb Régis, Maurice e Sophie al karting e al paintball de Peròus (Pérols). Anam a organizar un jorn paintball, vin, grasilhadas, petanca !

E ara soi a l'ostal amb mon pastis, ma botelha de vin e mon ròcafòrt. Soi urós.

Aucun commentaire: